srijeda, 9. svibnja 2007.

Prvi dan UN dijete

Dakle prvi dan je tkz.mesni dan/tu jos spada i riba te sir i jaja./.Upamtite ako ste se odlucili za meso onda se jede meso i za rucak i veceru.Tko voli ribu-to vazi i za ribu kao i za sir.Dakle nema mijesanja!!!!Moram napomenuti da je za vrijeme trajanja dijete dorucak uvijek isti Dorucak:.Voce,voce i opet voce/ne banane/.
Sada idemo s pretpostavkom da ste se odlucili za meso:Rucak moze sadrzavati kolicinski od 25dkg do 50 dkg. mesa.Bolje je zapoceti s obilnijim obrocima da odmah nepregladnimo i odustanemo od dijete.Moj prijedlog za prvi dan je telece meso od buta pripremljeno na grill tavi.Uzeti komad mesa od pola kilograma i filetirati ga.Istuci,posoliti,utrljati s komadima cesnjaka,nakapati s malo limunovog soka i ostaviti da odstoji oko pola sata!!!Grill tavu ugrijati i lagano premazati uljem,na ugrijanu tavu stavljati meso.Lagano ga ispeci s obe strane.Uz meso ide salata.Sad je proljece i salate ima u izobilju.Ja bih kombinirala zelenu salatu i nasijeckane rotkvice.Zacinite salatu smalomaslinovog ulja i jabucne kiselina/potonja je dobra za otapanje masnoca/.Jedite polako.Ne pijte dok jedete.Pijte samo vodu ili nezasecereni caj .Ako bas morate secerit onda upotrebljavajte Splendu/odlicni+o zamijenjuje secer a nema kalorija/.Sad kad ste rucali meso to isto morate jesti za veceru.Moze biti i drugacije spremljeno i driga vrst mesa ali nikako ne mijesajte.Vecerajte izmedju 6-8 sati tj.bar dva sata prije spavanja.
User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...