petak, 7. prosinca 2007.

BAKALAR NA BRUJET I NA BILO


 BAKALAR NA BRUJET I NA BILO

Jeste nabavili bakalar,ako niste do sad,danas mozete samo kupit zaledjene filete od bakalara. Jer pravi suhi norveski bakalar triba topit bar dva dana,osim ako kupite onaj tuceni,vakumirani koji meni nije ni sjena pravog bakalara!

brujet od bakalara,il bakalar na crveno

bakalar na bilo
Ako niste nabavite ga sto prije dok jos mozete birati ,a i da nemate i tu brigu u glavi!!Kod kupnje pazite!!mozda vam i ne treba veliki bakalar ali oni ispod 600 gr. tezine i nisu nesto posebno!!Nemojte se dati prevariti pa kupiti oslic umjesto bakalara.Pogledajte deklaraciju,neka je aNorveski prve klase!!Isplati se dati koju kunu vise za kvalitetu!!Ta ne jedemo bakalar svaki dan!!
Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...