subota, 26. rujna 2009.

Ovo zelim podijeliti s vama-Dove age pokret

POHVALA PAMETI

Modna rješenja za ženske obline koje ne stare

Baloner-haljine, suknje i (već otprije cijenjena) Galašova pletenina čine kolekciju i te kako poželjnu u ormaru svake modno osviještene žene. A ta vještina i kreativnost nemaju baš nikakve veze s godinama.


26.09.2009 18:19
- I ja imam mamu i ne bih volio kad bi je netko odjenuo u odjeću koja ne priliči njezinu stasu i godinama - rekao je mladi Igor Galaš i dostojno tu misao proveo u djelo kreirajući kolekciju za Dove pro age pokret kojem je cilj upozoriti da su žene u najboljim godinama ne samo lijepe nego i modno zanimljive.

Ovacije za dame i Igora
Zahvaljujući istančanom senzibilitetu i takvom modnom promišljanju, stvorio je kolekciju koja je s pravom doživjela ovacije. Doduše, publika na Dove fashion. hr-u svaku od pro age revija dočeka otvorena srca i burnim pljeskom ponajprije podrži dame kojima je to prva (vjerojatno i jedina) avantura na modnoj pisti.

No, ovaj put uz šarmantne dame pljesak je zaslužila i viđena odjeća. Baloner-haljine, suknje i (već otprije cijenjena) Galašova pletenina čine kolekciju i te kako poželjnu u ormaru svake modno osviještene žene. A ta vještina i kreativnost nemaju baš nikakve veze s godinama - ni s mladim kreatorovim ni s nešto malo ozbiljnijim godinama njegovih modela! Time je završna revija drugog dana Dove fashion.hr-a podcrtala sve pozitivno što čini moda i zaokružila dan u kojem smo vidjeli zaista dobre i promišljene kreacije.

Severovi "it" komadi
Podjednako se to odnosi na već etablirane Ivicu Klarića i Roberta Severa, kao i na mlade Anu Mariju Ricov i Stjepana Čuku. Čuka je na dečkima zapravo ponudio uniseks modu s vlastitom interpretacijom punk vremena, a Ana Maria Ricov kreirala je haljine po kojima će mnoge žene pamtiti ljeto 2010.
Ivica Klarić i dalje radi usporedno za žene i muškarce i po tome je gotovo iznimka u domaćoj modi. Cure su mu i dalje ubojito seksi, a dečki "konstruirani" savršeno. I ovom je kreacijom otišao korak dalje u svom (već zavidnom) renomeu, baš kao i Robert Sever koji je ponudio svoju dosad najmračniju kolekciju.
Njegova je inspiracija Afrika, boje su crna, smeđa i zlatna, krojevi minuciozno detaljni, a oni na zahtjevnim dugim haljinama i obogaćeni njegovim odličnim crtežima. Svoju je već legendarnu zbirku torbi nadogradio i putnim modelima, a posebno je dojmljiv u cijeloj kolekciji nakit. Žene ga na Severov način nose gotovo kao oružje, ogrlice i naušnice bogate su i raskošne, a narukvice su okovi do lakta. "It" komadi sezone.

Voli Vas Silvana!
Silvana, with Love!
Reblog this post [with Zemanta]

Nema komentara:

KOLAC OD PURE

Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...