petak, 16. listopada 2009.

Sirnica Pinca bez jaja

Evo jedan recept za one koji ne smiju ili ne zele konzumirati jaja


Sastojci
2 salice kukuruznog brasna
2 salice crnog brasna T850
korica narance i limuna
1 prasak za pecivo
malo soli
1/2 salice ulja
1 salica sojinog mlijeka
1/2 salice vode
3 zlice sirupa od jabuke ili sirupa kojeg volite

P4riprema:

izmijesajte suhe sastojke,malo zasolite,dodajte prasak za pecivo,
U dobivenu suhu smijesu dodajte sve tekuce sastojke.
Zamijesite mekano tijesto.
Oblikujte ga u loptu.
Prije pecenja skarama ga razrezite u zvijezdu.
Stavite na masni papir i pecite u zagrijaboj pecnici na oko 180 stupnjeva oko 45 minuta.
Vruce jos malo prelijte sirupom od jabuka!



PhotobucketPhotobucket
Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...