Preskoči na glavni sadržaj

Kozmo drogerija

Kozmo drogerija

Moj kućni bonus

Moj kućni bonus

Kozmo bonus Pošalji prijatelju na email
Pošalji na svoj Facebook profil
Pošalji na svoj Twitter profil

Moj kućni bonus vrijedi od 13.09. do 03.10. ili do isteka zaliha.

Što je „Moj kućni bonus“?

Moj kućni bonus čine 12 kupona za gratis artikle i popuste u Kozmo drogerijama

Kako se prijaviti?

Ispunite tražene podatke u obrascu niže na stranici.

Kada izlazi?

Na našoj web stranici možete pročitati od kada do kada vrijedi i kada izlazi novi. I svaki mjesec šaljemo Vam obavijest u e-mail poruci kada i gdje možete preuzeti kupone.

Kako se koriste?

Kupone je potrebno ispisati na pisaču, izrezati te ih zajedno s proizvodima s kupona predočiti na blagajni bilo koje Kozmo drogerije.

Do kada traju?

Datum do kojeg je moguće iskoristiti kupon naznačen je na kuponu i u e-mail poruci. Ukoliko se prodaju sve zalihe pojedinog proizvoda kuponi za taj proizvod više ne vrijede.

Koji proizvodi se nalaze na kuponu?

Samo za Vas izabrali smo proizvode za mirisno i čisto rublje, osobnu higijenu i za čišćenje Vašeg životnog prostora.

Što još dobijem koristeći kupone?

I dok koristite kupone za svakih potrošenih 50 kuna, u Vašoj Kozmo drogeriji dobivate jednu naljepnicu, a za skupljenih 20 ostvarujete popust od 20% pri jednoj od Vaših sljedećih kupovina.

NAPOMENA:

Ako ste se već prethodno prijavili na neku od Kozmo lista nije potrebno ponovno ispunjavati sve podatke. Pri dnu svake Kozmo email poruke koju ste dobili nalazi se link koji vodi do Vašeg profila. Kliknite na taj link te u Vašem profilu odaberite i druge liste / bonuse čije sadržaje želite primati.

Prijavite se za Moj kućni bonus
* obvezna polja
/ /
Svi Vaši podaci su pohranjeni i koristit će se isključivo za informiranje o Kozmo aktivnostima. Slanjem prijave prihvaćate navedena pravila.
Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

FRITULE OBICNE DALMATINSKE

FRITULE OBICNE DALMATINSKE





FRITULE-tradicionalno dalmatinsko jednostavno slatko.Fritule su odraz zivota i tradicije kraja u kom su nastale,surove prirode gdje kamen poljem vlada.Sirotinjski kolac,malo brasna,malo suvica,pinku rakije i puno ljubavi u nasih majki i baka sto smislise ovaj tako jednostavan a tako dobar i jedinstven przeni kolac.
Danas cu onaj najjednostavniji i najstariji recept bez kuhanih kumpira,ribanih jabuka ili jogurta,jer nase bake nisu imale ni jogurt,ni jabuku a ni kumpir...

SASTOJCI:


750 grama brasna-glatkogmalo soli5 zlica secera-ja stavim staubvanilija secer2 zlice suhog kvasca ili kocku svjezega koju napravite po uputi2 sake suvica/grozđica/1 dc travarice rakije2 zlice ulja mlake vode1,5 litru ulja za przenje PRIPREMA:

Prvo stavite brasno i to ne sve,oko 2/3,posolite,dodate secer promjesateu smijesu sad suvice i dobro ih sa brasnom izmjesatesad ide ili suhi kvasac ili napravljeni svjezi u kojeg dodamo rakiju i malo uljaako radimo sa suhim kvascem,stavimo ga u b…

Ljesnjak torta-cudo od jednog jaja

LJESNJAK TORTA

SASTOJCI:


Biskvit:

1 veliko jaje2 kapi extrakta od ljesnjaka2 velike jusne zlice seceravanilij secermalo praska za pecivo3 velike jusne zlice mljevenih przenih ljesnjaka1 velika jusna zlica brasnamalo soli Krema:
 1 litra mlijeka 6 velikih jusnih zlica brasna
8 velikih jusnih zlica secera sjemenke vanilije
 2-3 kapi extrakta ljesnjaka
 300 grama mljevenih przenih ljesnjaka
100 grama tamne cokolade ili cokolade za kuhanje
 250 grama masla ili margarina za kreme
 250 grama mljevenog secera-staub

SIRUP za biskvit

2 dcl vode
1 limun sok i kora
6 zlica secera

PRIPREMA:

Biskvit:
tuci cijelo jaje sa malo soli i secerom dok nedobijemo gustu kremu,dodato ostale sastojke a u brasno umijesati malo praska za pecivo.
Lagano sve promijesati i staviti peci na oko 180 stupnjeva u kalupu za tortu,oko 15 min!
Ohladiti i sve ostaviti u kalupu za torte il pak sacekamo da se dobro ohladi i razrezemo.moze obje opcije.

Krema:

Prvo kuhamo temeljnu bijelu kremu,sa mlijekom koje uskuhamo s sj…

petak-riba-lokarde s povrcem iz pecnice

LOKARDE S POVRCEM IZ PECNICE

Ako vas muci przenje,pecenje ribe u stanu,ako mrzite sto vam od plave ribe/koja je zdrava,ukusna i jeftina/cijela kuca zaudara na ribu do iduceg petka,onda je za vas idealan ovaj recept.


Najvaznije je otic i kupit sasvim svjeze lokarde iz Jadranskog mora...dakle sutra oko deset sati krenite na peskariju!Ako zivite u Zg mozete krenit i oko 9,dodje vec vecina ribe na Dolac do 9 sati!
Koliko ce vam komada lokardi trebat odlucite sami,al imajte na umu da lokarda nesmije bit mrsavica,one bez naslaga masnoca nisu ukusne i socne,vec suhe i neukusne!
Trkom kuci s peskarije,ocistite lokarde,posto cete ih spremat u pecnici slobodno ih mozete i oprat,zasolite,zauljite i nek malo stanu
Vi u medjuvremenu pokupite svo povrce sto imate u kuci i obavezno nekoliko komada zrele rajcice!
Kod mene je obavezna i puna zlica vegete,al to je kod mene jer ja volim okus koji daje vegeta.
U skrovadu polozite kumpir izrezan na ploske, paprike,crveni luk,tikvice,balancane,pome,karote,zacine,…