subota, 20. listopada 2012.

STO SE KUHA? TELETINA U FINOM UMAKU OD VRHNJA

TELETINA U FINOM UMAKU OD VRHNJA


 SASTOJCI:

  1. 750 GRAMA TELETINE BEZ MASNOCE OD PLECKE
  2. 2 GLAVICE KAPULE
  3. 2 PAPRIKE BABURE
  4. 2 LISTA LOVORA
  5. NASJECKANI PERSIN
  6. USITNJENI CESNJAK
  7. 3 JUSNE ZLICE KISELOG VRHNJA
  8. 1 JUSNA ZLICA GUSTINA
  9. SOL
  10. PAPAR
  11. 1 ZLICA KONCENTRATA RAJCICE
  12. 4 ZLICE MASLINOVOG ULJA


 PTILOG KUHANA TJESTENINA I LESO BLITVA SA KUMPIRIMA


Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...