srijeda, 7. studenoga 2012.

Sto petkom kuhati?riba i njoki sa sirom

 Sto kuhati petkom-naravno po divnoj tradiciji ribu!
Bar jednom tjedno da nam riba bude na tanjuru!
Trlje koje vidie na slici,jesu male,al su boje koje moraju bit dobe trlje,koje nisu iz morskog mulja,vec od kamena,predivne crvene boje.Najbolje su przene!Meso im je socno i slatkasto!
 BATOVINA-e batovina je oborita riba,s njom mozete raditi od juha,preko brujeta do gradela,ja predlazem na gradele!!
 batovine se prze!
 mi cekamo i nepci su nam spremni za uzivanje u bogatom ukusu mesa batovine
 Primo piato ce biti pravo dalmatinsko jelo,njoke od kumpira sa gorgonzolom i sirom ribanim!

 desert,barsunasto zelena torta sa bijelom vanilija kremom!


Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...