nedjelja, 11. studenoga 2012.

sto se kuha--malo novaca ,puno gusta-polpete-rizot od sampinjona-juhica

 Ove nedjelje sam trosila skromno,al bilo je hrane pun stol za cijelu moju obitelj,koja je natprosjecno brojcano velika!

Od kila mljevenog junjeceg mesa sam napravila polpete i kako vidite ispalo ih je poprilicno,uz njih unucima sam napravila pire kumpir!
 SASTOJCI POLPETE
  1. 1 kilo mljevenog juneceg mesa
  2. 1 salica krusnih mrvica
  3. jedna jusna zlica vegete
  4. malo soli
  5. salica mineralne vode
  6. 1 jaje
  7. persin
  8. cesnjak
 evo kuha se rizot,bijeli,s vrhnjem i sampinjonima..na laganoj vatri sa sasvim malo ulja przim polpete i juhica za roditelje.

 RIZOT OD GLJIVA/SAMPINJONA/


 sastojci:

  1. 1 velika glavica kapule
  2. 5-6 zlica ulja
  3. kilo velikih sampinjona
  4. zlica vegete
  5. oko litra juhe za temeljac
  6. 2 dcl vrhnja kiselog
  7. persin
  8. cesnjak
  9. sol
  10. pola kg rize okruglog krupnog zrna
STO SE KUHA ZA MALO KUNA I PUNO GUSTA?

NEDJELJNI RUCAK

MENU OVE NEDJELJE

  1. rizot od sampinjona
  2. juhica bistra
  3. polpete
  4. pire kumpir
  5. salata od kiselog kupusa
Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...