srijeda, 13. kolovoza 2014.

Fritule,brzi recept

Liti je najbolje radit brze fritule,sigurno uspijevaju i brzo se prze.

Sastojci

500 grama mekog brasna
Malo soli
5Jusnih zlica secera
Salica jogurta
Naribana jabuka
Cimeta na vrh noza
Vrecica praska za pecivo
Vrecica digo kvasca
Vrecica vanilija secera
Oko decilitar rakije
Dva zumanca
Malo mlake vode ako bude trebalo
Tuci mikserom sa nastavcima za tijesto
Staub secer za posipanje
Grozdjice i naribana korica agruma po zelji
Pola litre ulja za przenje

Priprema
Tuceno tijesto nakon dvadeset min nauljenom zlicicom stavljati i peci do latno zute boje u vrelom ulju.posuti secerom.

Objavi komentar

MA:Toni restoran na Bacama-Split

E danas kad sam cvrsto odlucila napisat par rijeci o ovom odnedavno popularnom konobi restoranu na splitskim bacama,pokraj ostarije Vidjako...