Prosli vikend,kad je zapuvala prva prava splitska bura nadjoh se pred
sto cuda..prijatelji iz susjedne nam drzave,cistokrvni hercegovci
zazeljeli izac vani,na laganu vecericu,sitan vez od
razgovora,nepretenciozno i nerazvikano mjesto.Mjesto ugodno oku i uhu,s
kvalitetnom i mastovitom hranom...naravno da sam bila na ne sto vec
milijun muka kud sad da im predlozim otici.
Najdenom se sjetih divnih fotko hrane konobe pizzerije "Zora Bila"
mladjahnog para Sandre i Dane...malo jos pogledah slicice i odluka je
pala...idemo u otkrivanje sasvim novog hrama hrane u Splitu,kod mladih
entuziasta Sandre i Dane.
Rezervirah mjesto brzo i jednostavno preko FB stranice koju ovi mladi ljudi vode predano i s puno ljubavi...
http://www.facebook.com/KonobaZoraBila/photos
Jedina prepreka u pocetku uzivanja u veceri u konobi "Zora Bila" jest kako pronaci samu konobu.
Naime konoba,iako sam naziv vara,jer odista ne radi se ni o klasicnoj
konobi,a bogme ni o pizzeriji vec o lijepom malom hramu ispunjenom
ljubavi prema hrani!!!!!
DAKLE MALE UPUTE KAKO DO "ZORE BILE"-KONOBE I PIZZERIJE I HRAMA HRANE I UZITKA
1.konoba je smjestena na Znanju
2.nalazi se unutar hola tkz. znjanskih blizanaca
3.sam smjestaj i ulaz i reklama su jako sakriveni,tesko se nalaze i prolaznici vas neznaju uputiti
4.za svaki slucaj uzmite broj mobitela Sandre i zovite ako nemozete naci-nemojte odustati
Kad napokon nadjete ulaz u konobu pizzeriju "Zoru Bilu" ceka Vas topla
atmosfera,jako ugodni mladi domacini,docek vrijedan svakog truda!
Sam interijer je na pragu malih francuskih restorana,obiteljskih i
toplih...i cim udjete osjetite se dobrodoslo i odmah znate da ce to
mjesto postati vase redovno mjesto za opustanje i uzivanje u hrani.
Otvoren radni prostor,otvorena vatra,bar,rasvjeta i tople boje...sve su
prednosti restorana smjestenog u hrpi betona i bilo je umjece od
bezlicnog i hladnog prostora napraviti malo slatko toplo mjesto...sto
sad definitivno konoba pizzerija "Zora Bila " jest.
Dolaskom smo se prepustili domacinima,Sandra nas je zagrijala domacom visnjevacom koja nas je ugrijala i opustila.
Dalje smo se prepustili rukama Sandre i Dane.
Primo piato je bila divna,lagana juhica od tikve,lijepe teksture i boje,odlicna okusa i mirisa.
Nastavak nije bio nista losiji,dapace,uzivali smo u svakom iducom jelu...
Sve smo zalili Malvazijom
Cijela vecer je prosla u lijepom okruzju,ugodi domace atmosfere,osjecali
smo se dobrodosli,hrana je izvrsna,domacini divni..i racun na kraju
jako razuman!
Kad kod da odlucite izaci vani , od sveg srca preporucam konobu- pozzeriju "Zora Bila"
Vaša Silvana!
KUHINJU- UZIVAJMO ZAJEDNO U SPRAVLJANJU DOMACIH DELICIJA!!!! jer danas sam luda..uvijek sam luda za domacim kolacima!!!!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
KOLAC OD PURE
Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...
-
GRDOBINA OMILJENA RIBA ZA PRIPREMU RAZNIH RIBLJIH JELA,OD JUHE DO POHANJA. Danas je to juhica od grdobine i leso grdobina. Spravljan...
-
evo uzivajte u samom pogledu,predivno OCITO JE MOJE VRIJEME PROSLO,SAD MOGU UZIVATI U VRIJEDNIM RUCICAMA MOJE PREDIVNE DJECE...EVO BOZICNIH ...
-
Ovo je prijedlog za zdravi i brzi kolac od mrkve i jabuke. Dijeca ga rado jedu i na taj nacin im obogatimo prehranu i mrkvom koju vecina dij...
Nema komentara:
Objavi komentar