KUHINJU- UZIVAJMO ZAJEDNO U SPRAVLJANJU DOMACIH DELICIJA!!!! jer danas sam luda..uvijek sam luda za domacim kolacima!!!!
subota, 19. siječnja 2008.
Tjestenina s dimljenom vratinom u umaku od kadulje i bijelog vina — Coolinarika
Tjestenina s dimljenom vratinom u umaku od kadulje i bijelog vina — Coolinarika:
Evo nekoliko lijepih recepata moje kcerke!Ponosna sam sto se nastavlja tradicija dobre kuhinje u mojoj obitelji!
"Coolinarika.com logo
Tjestenina s dimljenom vratinom u umaku od kadulje i bijelog vina
Ovo je toliko jednostavan recept da mi je gotovo neugodno objaviti ga… Ipak nako silnih blagdanskih nakuhavanja dobro nam dođe i ponešto jednostavno.
Objavljeno:
02.01.2008.
Autor: Cuki
Cuki avatar
Zagreb, Hrvatska
Tjestenina s dimljenom vratinom u umaku od kadulje i bijelog vina
Vrijeme pripreme 45 min
ocjenaocjenaocjenaocjenaocjena
Trenutna ocjena 5 (16 glasova)
Sastojci za 4 osobe
dimljena vratina u umaku od kadulje i bijelog vina
250 - 300 g dimljene vratine
400 g pelata
1 glavica luka (ja sam koristila ljubičasti)
1 dcl bijelog vina
2 dcl vrhnja za kuhanje
4 - 5 suhih listića kadulje
sol
papar
tjestenina
300 g špageta No 3
voda
sol
Priprema
1. Vratninu narežite na kriške, pa zatim kriške na trakice.
2. Luk sitno, sitno nasjeckajte i posolite. Stavite ga u dublju tavu u kojoj ste zagrijali malo ulja i prepržite ga tek toliko da malo omekša i uhvati boju.
3. Luku dodajte narezanu vratinu te sve pirjajte uz povremeno dodavanje vode (vode dodajite vrlo malo prema potrebi)."
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
KOLAC OD PURE
Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...
-
GRDOBINA OMILJENA RIBA ZA PRIPREMU RAZNIH RIBLJIH JELA,OD JUHE DO POHANJA. Danas je to juhica od grdobine i leso grdobina. Spravljan...
-
evo uzivajte u samom pogledu,predivno OCITO JE MOJE VRIJEME PROSLO,SAD MOGU UZIVATI U VRIJEDNIM RUCICAMA MOJE PREDIVNE DJECE...EVO BOZICNIH ...
-
Ovo je prijedlog za zdravi i brzi kolac od mrkve i jabuke. Dijeca ga rado jedu i na taj nacin im obogatimo prehranu i mrkvom koju vecina dij...
Nema komentara:
Objavi komentar