Sastojci
- Broj osoba:
1. 1
Bjelanjce dobro tucite
2. 2
polako dodajite secer, ugrijani med, malo soka od limuna ivanilji secer
3. 3
Sve stavite na paru i nastavite tuci dok sve ne postane jako cvrsto
4. 4
Bademe lagano poprzite i tako cijele dodajte smijesi
5. 5
Nastavite jos oko 1/4 sata mijesati nad parom
6. 6
Pripremite u tepsiji najprije jednu oblatnu
7. 7
istresite jos vrucu smijesu ,poklopite drugom oblatnom.
8. 8
sad to dobro stisnite/najbolje s lazanjurom-valjkom za tijesto/ i zatim s necim pritisnite i ostavite nek stoji do sutradan
9. 9
Prije posluzivanja razrezati na duge i uske/oko 4 cm sirine /komade.
Posluživanje
Odlican desert:Svakako ga posluzite uz domaci prosek.
- Sent using Google Toolbar"
Voli Vas Silvana!Silvana, with Love!
Nema komentara:
Objavi komentar