TORTA SA SIROM I JAGODAMA
Sastojci za biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera , 1 žlica gustina 05 ml ulja i pola praška za pecivo.
To sve zajedno izmiksati i ohladiti u kalupu (26 cm promjera). Na pola prerezati i staviti fil:
500 g. sira posnog (nemasnog), 500 g. vrhnja za šlag izmiksanog, 6 listića želatine prethodno otopljene,, 500 g. sjeckanih jagoda (Pola sjeckati a pola izmiješati kao krema) tako
da dobije smjesa roza boju. sve staviti preko jedne polovine biskvita (koji je obručem obavijen), na to staviti drugi dio biskvita.
Ukrasiti sa 400 ml. vrhnja za šlag. gore na koru poslagari 500 g. jagoda prerezanih po pola i preliti sa preljevom za torte (uputstvo na vrećici) ohladiti oko 30 minuta i servitati. (može se napraviti u obliku srca).
Ukrasiti sa 400 ml. vrhnja za šlag. gore na koru poslagari 500 g. jagoda prerezanih po pola i preliti sa preljevom za torte (uputstvo na vrećici) ohladiti oko 30 minuta i servitati. (može se napraviti u obliku srca).
Nema komentara:
Objavi komentar