GIRICE
Najvaznije za reci je da je sad stadjun od girica,zato ih jedite sto cesce i na sve moguce nacine pripremljene.
Danas ,petak,kod mene je uvijek na stolu riba.
Predlazem svima da uvedu girice u svoj obvezatni meni!
Jako su ukusne,zdrave,jeftine!
Vole ih i stariji i dijeca !
Mozete ih kuhati,prziti,peci,raditi brujet...ma sve sto vam padne na pamet!
Danas sam ih frigla,przila jer ih moji unuci tako spremljene najvise vole!
PRIPREMA
Girice ocistite od ljuski,izvadite utrobu,glavu ostavite ili ne/po vasoj zelji/
Ocijedjene ,oprane girice uvaljajte u brasno!
Przite na dobro ugrijanom biljnom ulju u koje ste dodali samo malo maslinovog ulja!
Kad pozlate izvadite ih i zasolite!
Posluzite s salatom,povrcem ili kumpirom.
Voli Vas Silvana!
Silvana, with Love!
KUHINJU- UZIVAJMO ZAJEDNO U SPRAVLJANJU DOMACIH DELICIJA!!!! jer danas sam luda..uvijek sam luda za domacim kolacima!!!!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
KOLAC OD PURE
Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...
-
GRDOBINA OMILJENA RIBA ZA PRIPREMU RAZNIH RIBLJIH JELA,OD JUHE DO POHANJA. Danas je to juhica od grdobine i leso grdobina. Spravljan...
-
evo uzivajte u samom pogledu,predivno OCITO JE MOJE VRIJEME PROSLO,SAD MOGU UZIVATI U VRIJEDNIM RUCICAMA MOJE PREDIVNE DJECE...EVO BOZICNIH ...
-
Ovo je prijedlog za zdravi i brzi kolac od mrkve i jabuke. Dijeca ga rado jedu i na taj nacin im obogatimo prehranu i mrkvom koju vecina dij...
Nema komentara:
Objavi komentar