ponedjeljak, 21. rujna 2009.

UN Dijeta

UN dijeta je jedna od onih planetarno popularnih dijeta.
Sama dijeta traje tri mjeseca odnosno 90 dana i za to razdoblje možete izgubiti od 17-24kg. Osim gubitka kilograma dolazi do promjena u metabolizmu tako da se spriječava 'jo-jo efekt' odnosno nećete vratiti izgubljene kilograme. Za vrijeme dijete trebate biti uporni i pridržavati se točno navedenog jelovnika, a ako u polovici dijete budete zadovoljni sa izgubljenim kilogramima možete jednostavno prestati sa dijetom, ali tada neće doći do promjena u metabolizmu.


Dijeta sadrži ćetri tipa prehrane, odnosno 4 prehrambena dana, a to su proteinski dan, škrobni dan, ugljikohidratni dan i voćni dan. Doručak je svih 90 dana isti.
Za vrijeme proteinskog dana jedete hranu koja sadrži proteine. Za vrijeme škrobnog dana jedete hranu koja sadrži škrob. Za vrijeme ugljikohidratnog dana jedete hranu koja je bogata ugljikohidratima, a za vrijeme voćnog dana jedete samo voće. Za vrijeme dijete potrebno je jednom mjesečno imati vodeni dan, a tada ne nedete ništa nego pijete samo vodu što je posebno važno jer se čisti organizam i dijeta postaje učinkovitija.
Po meni ova dijeta je jedna od boljih dijeta jer ne samo da učinkovito topi kilograme nego i spriječava povratak istih."
Na ovom blogu cete takodjer naci recepte za provodjenje UN dijete!

Nema komentara:

KOLAC OD PURE

Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...