Istini za volju uopce nisam imala namijeru pisati o ovom ne tako cestom dogadjaju i vjerojatno i nebih pisala da nisam dobila tako puno upita o tome kako prirediti morskog psa u finu papacu.
O pripremi jela od morskog psa sam vec pisala,dakle post je tu u arhivi!
Najvazniji dio kod pripreme morskog psa,bilo da ga kuhamo,pecemo ili pak pohamo je izvuci gorcinu i kiselost iz mesa morskog psa.
Dakle stavljanje u mlijeko je gotovo pa pod obavezno!!!
Ja osobno nisam neki posebni ljubitelj mesa morskog psa al jako puno ljudi koji inace uopce ne vole ribu vole pohane filete morskog psa.
Pitaju me kako pohovat...pa moja baka je samo priznavala stavljanje u pastel/znaci pripremljen pokrov od mjesavine jaja,mlijeka,brasna i soli/, a nikako nije prihvacala mogucnost pohovanja sa prezlom.
Sad u modernoj kuhinji se i riba pohuje s prezlom,dakle becki !!!
Ako ste pogledali stari post i ako imate jos neko pitanje,konkretno,a vi samo pitajte ja cu ako znam,rado odgovoriti!
Nek Vam je uslast morski pajo!!!!!
Voli Vas Silvana!
Silvana, with Love!
KUHINJU- UZIVAJMO ZAJEDNO U SPRAVLJANJU DOMACIH DELICIJA!!!! jer danas sam luda..uvijek sam luda za domacim kolacima!!!!
nedjelja, 27. rujna 2009.
Morski pas ny Splitskoj peskariji
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
KOLAC OD PURE
Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...
-
GRDOBINA OMILJENA RIBA ZA PRIPREMU RAZNIH RIBLJIH JELA,OD JUHE DO POHANJA. Danas je to juhica od grdobine i leso grdobina. Spravljan...
-
evo uzivajte u samom pogledu,predivno OCITO JE MOJE VRIJEME PROSLO,SAD MOGU UZIVATI U VRIJEDNIM RUCICAMA MOJE PREDIVNE DJECE...EVO BOZICNIH ...
-
Ovo je prijedlog za zdravi i brzi kolac od mrkve i jabuke. Dijeca ga rado jedu i na taj nacin im obogatimo prehranu i mrkvom koju vecina dij...
Nema komentara:
Objavi komentar