srijeda, 7. studenoga 2012.

Sto petkom kuhati?riba i njoki sa sirom

 Sto kuhati petkom-naravno po divnoj tradiciji ribu!
Bar jednom tjedno da nam riba bude na tanjuru!
Trlje koje vidie na slici,jesu male,al su boje koje moraju bit dobe trlje,koje nisu iz morskog mulja,vec od kamena,predivne crvene boje.Najbolje su przene!Meso im je socno i slatkasto!
 BATOVINA-e batovina je oborita riba,s njom mozete raditi od juha,preko brujeta do gradela,ja predlazem na gradele!!
 batovine se prze!
 mi cekamo i nepci su nam spremni za uzivanje u bogatom ukusu mesa batovine
 Primo piato ce biti pravo dalmatinsko jelo,njoke od kumpira sa gorgonzolom i sirom ribanim!

 desert,barsunasto zelena torta sa bijelom vanilija kremom!


Nema komentara:

KOLAC OD PURE

Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...