Sto kuhati petkom-naravno po divnoj tradiciji ribu!
Bar jednom tjedno da nam riba bude na tanjuru!
Trlje koje vidie na slici,jesu male,al su boje koje moraju bit dobe trlje,koje nisu iz morskog mulja,vec od kamena,predivne crvene boje.Najbolje su przene!Meso im je socno i slatkasto!
BATOVINA-e batovina je oborita riba,s njom mozete raditi od juha,preko brujeta do gradela,ja predlazem na gradele!!
batovine se prze!
mi cekamo i nepci su nam spremni za uzivanje u bogatom ukusu mesa batovine
Primo piato ce biti pravo dalmatinsko jelo,njoke od kumpira sa gorgonzolom i sirom ribanim!
desert,barsunasto zelena torta sa bijelom vanilija kremom!
KUHINJU- UZIVAJMO ZAJEDNO U SPRAVLJANJU DOMACIH DELICIJA!!!! jer danas sam luda..uvijek sam luda za domacim kolacima!!!!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
KOLAC OD PURE
Kolac od pure Recept Za škrovadu 30x20 1.2 cjela jaja 2.soli pola zlicice 3.2 jusne zlice secera 4.salica suncokretova ulja 5.salic...
-
GRDOBINA OMILJENA RIBA ZA PRIPREMU RAZNIH RIBLJIH JELA,OD JUHE DO POHANJA. Danas je to juhica od grdobine i leso grdobina. Spravljan...
-
evo uzivajte u samom pogledu,predivno OCITO JE MOJE VRIJEME PROSLO,SAD MOGU UZIVATI U VRIJEDNIM RUCICAMA MOJE PREDIVNE DJECE...EVO BOZICNIH ...
-
Ovo je prijedlog za zdravi i brzi kolac od mrkve i jabuke. Dijeca ga rado jedu i na taj nacin im obogatimo prehranu i mrkvom koju vecina dij...
Nema komentara:
Objavi komentar